MDOGS Training & Advies  
                                                                         Tel. 06-50 66 80 56             

FREESTYLE PRAKTIJK TRAINING

FREESTYLE is een training in de praktijk met een groep honden in een mooi bos. Inzicht krijgen in gedrag en lichaamstaal van je hond, leren hoe je het gedrag van je hond kunt beïnvloeden. Onder begeleiding van een gediplomeerd hondengedragstherapeut. 

Hoe kun je er voor zorgen dat je hond buiten ook aandacht voor jou heeft, ondanks prikkels en afleidingen? Hoe zorg je voor goede interacties met andere honden? Hoe betrouwbaar is de recall van je hond? Hoe voorkom je dat je hond ongewenst (na) jaagt (wild, fietsers, joggers of paarden)?
De band met je hond versterken, werken aan zijn zelfvertrouwen en sociaal vaardigheid tov andere honden.  
Freestyle training is niet geschikt voor honden met agressief of ander serieus probleemgedrag, hiervoor is privéles of gedragstherapie aan te raden, zodat er intensieve persoonlijke begeleiding op maat geboden kan worden.
Tijdens de Freestyle Training zijn er meestal 2 honden assistent; Teckel Lotta (10 jaar) en Rhodesian Ridgeback Jools (3,5 jaar).
Tip: Plan je eigen Freestyle training met een groepje vrienden! Of vier de verjaardag van je hond met een Freestyle Training.

Wanneer: zaterdag/zondag/doordeweeks
Locatie:    natuurgebied rondom Wassenaar (staat vooraf op de site).
Duur:        3 kwartier 
Kosten:     € 15,- p.p. (minimaal 2 deelnemers).

Voor aanmelding  Freestyle Training klik hier  info@mdogs.nl

   

Freestyle geplande data:

-Zondag 22 juli 13.30u Teckels ONLY : 7 Teckels @ Landgoed Backershagen