MDOGS Training & Advies  
                                                                         Tel. 06-50 66 80 56             

FREESTYLE TRAINING

FREESTYLE is een praktijkgerichte training met een groep honden buiten. Inzicht krijgen in gedrag en lichaamstaal van je hond, leren hoe je het gedrag van je hond kunt beïnvloeden. Onder begeleiding van een gediplomeerd hondengedragstherapeut. 

Hoe kun je er voor zorgen dat je hond buiten ook aandacht voor jou heeft, ondanks prikkels en afleidingen? Hoe zorg je voor goede interacties met andere honden? Hoe betrouwbaar is de recall van je hond? Hoe voorkom je dat je hond (na) jaagt op wild, fietsers, joggers of paarden?
De band met je hond versterken, werken aan zijn zelfvertrouwen en sociaal vaardigheid tov andere honden.  
Freestyle training is niet geschikt voor honden met agressief of ander serieus probleemgedrag, hiervoor is privéles of gedragstherapie aan te raden, zodat er intensieve persoonlijke begeleiding op maat geboden kan worden.
Tijdens de Freestyle Training zijn mijn 2 honden meestal assistent; Teckel Lotta (11 jaar) en Rhodesian Ridgeback Jools (4 jaar).
Tip: Plan je eigen Freestyle training met een groepje (honden)vrienden! Of vier de verjaardag van je hond met een Freestyle!Locatie:    Wassenaar 
(staat vooraf op de site).

Duur:        3 kwartier 
Kosten:     € 15,- p.p. 
(minimaal 2 deelnemers).


Voor aanmelding  Freestyle Training klik hier  info@mdogs.nl


Freestyle geplande data:

-Zondag 11 november 10.00u :  7 Teckels @ Landgoed Backershagen Wassenaar