MDOGS   
                                                                         Tel. 06-50 66 80 56             

Puppy Socialisatie Traject 

Krijg je binnenkort een puppy?

MDogs biedt een uniek 
Puppy Socialisatie Traject 
welke je privé volgt.

Je puppy kan veilig en onder deskundige begeleiding socialiseren met pups en volwassen honden van Hondendagopvang Lobbes. 
Positieve ervaringen op doen met andere honden is voor een pup van wezenlijk belang. Een verantwoordde socialisatie vormt grotendeels de basis voor een evenwichtige hond. 
Een goed begin is het halve werk.

Puppy Socialisatie Traject richt zich op maatwerk; 
We kijken naar de pup als individu, elk ras en type pup vraagt een andere vorm van begeleiding voor een hond om in balans te komen en zijn. Het traject biedt socialisatie met stabiele honden en werken aan opbouwen van zelfvertrouwen en
lichaamsbewustzijn. Belangrijk is om je bewust te worden van je eigen invloed op het gedrag van je pup en hoe je dit kunt inzetten voor een positief effect. 

Geef je puppy de beste start, 
je krijgt maar 1 kans!

Puppy Socialisatie Traject is geschikt voor elke pup.  
Een goede socialisatie is ontzettend belangrijk voor een puppy en soms moeilijk te realiseren in de praktijk of in een standaard puppy-groepsles. We introduceren een geschikte match hond bij je pup waardoor hij een positieve leerervaring opdoet wat bijdraagt aan de mentale en emotionele stabiliteit.
Je gaat oefenen met de lichaamstaal en signalen van je pup zien en begrijpen zodat je de pup op een juiste manier kunt begeleiden.

MDogs biedt maatwerk: een goeie match hond voor je pup voor een positieve leerervaring. 
  


Wat houdt het Puppy Socialisatie Traject in?

Socialisatie sessies
Voorbereiding op de komst van de pup, je huis puppy-proof maken, beantwoorden van alle puppy gerichte vragen. Je ontvangt uitgebreide
theorie met praktische informatie volgens de laatste wetenschappelijke inzichten; alles om je puppy te begeleiden richting een stabiele jonge hond. 

Socialisatie sessies met stabiele honden die een goede match vormen met jouw pup, zorgvuldig uitgezocht, kijkend naar o.a. ras, formaat, energie, leeftijdsfase.
In het ruime en warme indoor Training Centre kennismaken en positieve ervaringen opdoen met diverse toestellen m.b.t. balans, coördinatie, lichaamsbewustzijn en ontwikkelen van de zintuigen. Dit alles draagt bij aan de opbouw van een mentaal en emotioneel stabiele hond in de toekomst.

Duur: 5 socialisatie sessies in het indoor Training Centre.
De sessies zijn op afspraak (andere locatie; park/bos/strand in Wassenaar is eventueel mogelijk)

Tussentijdse coaching per email of telefoon bij alle voorkomende vragen.

Wil jij ook een goede voorbereiding en de best mogelijke start voor je pup? 

Voor meer informatie of aanmelding Puppy Socialisatie Traject klik hier  info@mdogs.nl