MDOGS TRAINING & ADVICE 

Wie ben ik?

MDOGS TRAINING & ADVICE - Honden zijn mijn passie.
Gespecialiseerd in zelfstandige rassen zoals de Teckel en de Rhodesian Ridgeback
.

Ik ben Miriam Nijdam-May (1972), gediplomeerd kynologisch gedragstherapeut, kynologisch instructeur en Hoopers instructeur.
Mijn opleiding tot hondengedragstherapeut heb ik behaald bij DogVision, dit is een 3-4 jarige erkende HBO-opleiding met een uitgebreide stage. Door het volgen van workshops, seminars en opleidingen blijf ik op de hoogte van de nieuwste inzichten op het gebied van honden. Ik ben lid van O&O (Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding) en aangesloten bij de SPPD (Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen). Daarnaast heb ik een goede samenwerking met collega gedragstherapeuten.

Met honden werken is bijzonder mooi en vanuit mijn passie voor honden help ik u graag om uw hond beter te begrijpen. Als je de hondentaal en de leerprincipes begrijpt van honden, kun je veel bereiken met je hond. De basis is een goede band tussen baas en hond. Door middel van mijn kennis, ervaring en inzicht ben ik in staat om hondeneigenaren vakkundig te adviseren en begeleiden. Werken met honden is maatwerk en mijn advies is altijd persoonlijk afgestemd op u en uw hond.

Mijn visie en manier van werken is gebaseerd op een eerlijke en gelijkwaardige communicatie tussen mens en hond. De nadruk ligt op vertrouwen, respect en samenwerking, waarbij ik kijk naar het welzijn van de hond met bijbehorende emotionele, mentale en fysieke behoeften. Elke hond is uniek, een individu met een eigen karakter.
Mijn training is zoveel mogelijk drukvrij, gebaseerd op het belonen van gewenst gedrag en het voorkomen van onnodige stress met behoud van eigen initiatief van de hond. Mijn doel is het creëren van een vrije, gehoorzame hond in balans (emotioneel, mentaal en fysiek) en een sterke band tussen baas en hond. 
Als hondeneigenaar heb je niet altijd in de gaten dat je je hond traint door je eigen gedrag, dit gaat onbewust en zo leer je je hond per ongeluk dingen die je niet wilt! Dit kun je voorkomen en naar je hand zetten als je de leerprincipes van de hond begrijpt en deze kennis kunt toepassen in verschillende situaties. Hierdoor krijg je automatisch een meer natuurlijke omgang met je hond met minimale inspanning en maximaal resultaat.
MDOGS TRAINING & ADVICE  biedt training en advies op maat en is gevestigd in Wassenaar.
Kijk verder op pagina 'TRAINING'.

 

                                    

MDOGS DESIGN - Goudsmeden en ontwerpen zijn mijn passie.

Als goudsmid-ontwerper, ontwerp en vervaardig ik van hand unieke sieraden en hondenpenningen. Misschien wilt u een sieraad in de vorm van een hanger of bedel als symbolische herinnering aan een geliefde viervoeter. Het vermaken van oude sieraden en het gebruik van oud goud, een gedateerd sieraad in een nieuw hedendaags ontwerp veranderen, behoort allemaal tot de mogelijkheden. Alles in opdracht en handgemaakt in zilver of goud met keuze uit edelstenen in verschillende kleuren.
MDOGS DESIGN  biedt design en advies op maat en is gevestigd in Wassenaar.
Kijk verder op pagina 'DESIGN'.

                                                                                                         

                                                        Geboren in 1972 in Barcelona, Spanje.