MDOGS   
                                                        Wassenaar - Tel. 06-50 66 80 56           

VIDEO TRAINING OP AFSTAND 

Video Training

Video Training...? Het klinkt misschien gek, maar het werkt verrassend goed want het is maatwerk en in je eigen tijd uit te voeren!

Je leert onder begeleiding het gedrag van je hond op een makkelijke manier analyseren. Hierdoor wordt je steeds beter in het herkennen van de subtiele signalen. Je ontwikkelt vaardigheden en leert sneller in te spelen op het gedrag van je hond in moeilijke situaties. Je wordt meer zelfstandig in het trainen van je hond en kunt verder ontwikkelen.

Heb je diverse trainingen gedaan maar is het resultaat niet naar wens? Kun je geen geschikte hondenschool vinden in de buurt?
Bij alle uitdagingen die je tegen komt met je hond (opvoeding, training, probleemgedrag) help ik je verder met behulp van
Video training op afstand.  Als professional kijk ik, samen met jou, naar de specifieke situatie, naar het gedrag van je hond, de communicatie, wat je kunt doen om je hond op te zetten voor succes. 
 

Video training is een effectieve manier van trainen op afstand in je eigen omgeving; het maakt niet uit waar je woont!
De training is afgestemd op jouw specifieke situatie en is flexibel uit te voeren waardoor de training tijdwinst biedt en geld bespaart.

 

Voordelen Video training

Je leert veel van het analyseren van het gedrag van je hond en van jezelf door 1 op 1 coaching in een ontspannen setting.

Video-analyse is heel duidelijk en nauwkeurig omdat je de beelden kan pauzeren, analyseren en terugkijken zodat je de kleine signalen leert zien en interpreteren.

Door gebruik van video’s is lichaamstaal makkelijker te herkennen, je oefent met de beelden zodat je het vervolgens ook in live interactie met je hond kunt herkennen en gebruiken.

* Tijdens de Video Training leg ik alle oefeningen uit en kun je er zelf verder mee aan de slag.

* Woon je ver weg? Dat maakt niet uit. Het kan pijpenstelen regenen of een hittegolf, bij de Video Training zitten we comfortabel in ons eigen huis en bespreken we de trainingsmateriaal. Je bent flexibel qua tijd en je kunt trainen en filmen wanneer het jou uitkomt.
Video Training kan op alle tijdstippen: 's avonds, overdag, in het weekend of juist ’s ochtends vroeg.

Geen reiskosten!


Kosten Video Training:

*Een losse afspraak € 45,- van drie kwartier. 

Voor aanmelden Video Training  klik hier  info@mdogs.nl