MDOGS   
                                             Training Centre, Katwijk aan Zee. Tel. 06-50 66 80 56           

ONLINE ONLY DOGTRAINING

Online Only Dogtraining

Online...? Het klinkt misschien gek voor iets wat zo praktisch is als hondentraining, maar het werkt verrassend goed want het is maatwerk training en in je eigen tijd uit te voeren!

Jij doet alles zelf. Je leert, onder mijn begeleiding, het gedrag van je hond op een makkelijke manier analyseren. Hierdoor wordt je steeds beter in het herkennen van de subtiele gedragssignalen. Je ontwikkelt vaardigheden en leert sneller in te spelen op het gedrag van je hond in moeilijke situaties. Je wordt steeds zelfstandiger in het trainen van je hond door verder te ontwikkelen.

Heb je al diverse trainingen gedaan maar is het resultaat niet naar wens? Of kun je geen geschikte hondenschool vinden in jouw buurt? Bij alle uitdagingen die je tegen komt met je hond (opvoeding, training, probleemgedrag) help ik je verder met behulp van Online Only Dogtraining.  Als professional kijk ik, samen met jou, naar de specifieke situatie, naar het gedrag van je hond en jullie communicatie.  

Online Only Dogtraining is een effectieve manier van training op afstand in je eigen omgeving; het maakt dus niet uit waar je woont!
De training is volledig afgestemd op jouw specifieke situatie en is flexibel uit te voeren waardoor deze vorm van training tijdwinst biedt en geld bespaart.

 

Voordelen Online Only Dogtraining

Je leert veel van het analyseren van het gedrag van je hond en van jezelf door 1 op 1 coaching in een relaxte setting.

Video-analyse is heel duidelijk en nauwkeurig. Je kan beelden pauzeren en analyseren, zelfs terugkijken zodat je de kleine signalen leert zien en goed interpreteren.

Door gebruik te maken van video’s is lichaamstaal makkelijker te herkennen, je traint jezelf onder begeleiding zodat je het vervolgens ook in live interactie met je hond kunt herkennen en gebruiken.

Tijdens de Online Only Dogtraining leg ik nieuwe (vervolg) oefeningen uit en krijg je huiswerk op.

* Woon je verder weg? Het maakt helemaal niet uit waar je woont! En of het nu pijpenstelen regent of 30 graden is, bij de Online video coaching zitten we comfortabel in ons eigen huis. Je bent flexibel qua tijd en je kunt trainen en filmen wanneer het jou uitkomt. Online Only Dogtraining kan op alle tijdstippen: in de avond, weekend of juist ’s ochtends vroeg.

Geen reiskosten!


Kosten Online Only Dogtraining:

*Een losse afspraak € 55,- van drie kwartier.
*Een strippenkaart € 160,- voor 3 afspraken.
*Een strippenkaart € 315,- voor 6 afspraken.

Voor aanmelden Online Only Dogtraining  klik hier  info@mdogs.nl