MDOGS - Maatwerk voor honden  
                                                        Wassenaar  06 - 50 66 80 56           

Video Consult

Deskundig advies - Op maat - Op afstand

Een Video Consult werkt verrassend goed, je krijgt maatwerk voor de specifieke dingen waar je hulp bij nodig hebt en het is in je eigen tijd in te plannen!

Je leert onder begeleiding het gedrag van je hond analyseren. Hierdoor wordt je steeds beter in het herkennen van de lichaamstaal en subtiele signalen. Inspelen op het gedrag van je hond, ook in moeilijke situaties. Je wordt meer zelfstandig in het lezen en begeleiden van je hond.

Loop je tegen bepaalde dingen aan? Kun je geen geschikte hondenschool vinden in jouw buurt?
Of ben je op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in Rhodesian Ridgebacks en Teckels?

Samen met een professional kijken naar jouw hond, je krijgt meteen passend advies wat je kunt doen om je hond op te zetten voor succes.  

Video Consult is een effectieve manier van trainen in je eigen tijd en omgeving. Het maakt niet uit waar je woont, de training is afgestemd op jouw situatie en is uit te voeren wanneer het jou uitkomt, he dit biedt tijdwinst en bespaart geld.
Tijdens de Video Consult leg ik de oefening(en) uit, ik kijk met je mee naar je hond en je krijgt meteen feedback waar je verder mee aan de slag kan.

Woon je ver weg? Regent het of is er een hittegolf? Bij het consult zitten we comfortabel in ons eigen huis. Je bent flexibel qua tijd en je kunt trainen en filmen wanneer het jou uitkomt.
Video Consult kan op alle tijdstippen: 's avonds, overdag, in het weekend of juist ’s ochtends vroeg. En er zijn g
een reiskosten.


Kosten Video Consult:

*Een losse afspraak € 45,- van drie kwartier. 

Voor aanvraag Video Training  klik hier  info@mdogs.nl