MDOGS   
                                                 MDogs Training Centre, 1e Mientlaan 27 Katwijk           

Puppy Socialisatie Traject 

Krijg je binnenkort een puppy?

Wil jij ook een goede voorbereiding en de beste mogelijke start voor je pup?

MDogs biedt Puppy Socialisatie Traject
een unieke vorm van training welke je
privé volgt.Veilig socialiseren met pups en volwassen honden van Hondendagopvang Lobbes onder deskundige begeleiding. Positieve ervaringen opdoen met honden is voor een pup van wezenlijk belang en vormt grotendeels de basis voor een evenwichtige hond. 

Een goed begin is het halve werk! 

 

Puppy Socialisatie Traject is maatwerk; 
We kijken naar jouw pup als individu want elk ras en type pup vraagt een specifieke vorm van begeleiding om een goede balans te
creëren. Het Traject biedt biedt naast socialisatie ook werken aan zelfvertrouwen en lichaamsbewustzijn. Leren hoe je eigen gedrag van invloed is op je pup en hoe je dit kunt inzetten voor een positief effect. 

Geef je puppy de beste start, 
je krijgt maar 1 kans!

Puppy Socialisatie Traject is geschikt voor alle puppy's.  
Een goede socialisatie is moeilijk te realiseren in het dagelijks leven of in een standaard puppy-les. Bij het Puppy Socialisatie Traject matchen we geschikte honden bij je pup zodat de positieve leerervaring bijdraagt aan de mentale en emotionele stabiliteit van je pup. 


MDogs biedt maatwerk: een stabiele hond voor een positieve leerervaring.   

Wat houdt het Puppy Socialisatie Traject in? 

Voorbereiding op de komst van de pup, je huis puppy-proof maken, beantwoorden van alle puppy gerichte vragen. Je ontvangt uitgebreide theorie met praktische informatie; alles om je puppy te begeleiden tot een stabiele jonge hond. Wil jij ook een goede voorbereiding en de best mogelijke start voor je pup? 


Socialisatie sessies met stabiele honden zorgvuldig uitgezocht, op basis van o.a. ras, formaat, energie, leeftijdsfase. Je gaat oefenen met lichaamstaal en subtiele signalen herkennen en begrijpen, zodat je jouw pup op een goede manier kunt begeleiden.
Spelenderwijs kennismaken met diverse toestellen en materialen met betrekking tot balans, coördinatie, lichaamsbewustzijn en ontwikkelen van de zintuigen. Dit alles draagt bij aan de opbouw van een mentaal, fysiek en emotioneel stabiele hond in de toekomst.*Totaal 5 socialisatie sessies op afspraak in het indoor Training Centre.
*Uitgebreide praktijkgerichte theorie volgens de laatste wetenschappelijke inzichten op hondengebied.
*Tussentijdse coaching van gedragstherapeut per email , WhatsApp of telefoon bij alle voorkomende vragen.


 

Voor aanmelding Puppy Socialisatie Traject klik hier  info@mdogs.nl