MDOGS   
                                             Training Centre, Katwijk aan Zee. Tel. 06-50 66 80 56           

Puppy Socialisatie Traject 

Krijg je binnenkort een puppy?

Wil jij ook een goede voorbereiding en de best mogelijke start voor je pup?

MDogs Puppy Socialisatie Traject
een unieke vorm van training welke je
privé volgt.Verantwoord socialiseren met pups en volwassen honden van Hondendagopvang Lobbes onder deskundige begeleiding. Positieve ervaringen opdoen met honden is voor een pup van wezenlijk belang en vormt grotendeels de basis voor een evenwichtige hond. 

Een goede socialisatie is het halve werk! 

 

Puppy Socialisatie Traject is maatwerk; 
We kijken naar jouw pup als individu want elk ras en type pup vraagt een specifieke vorm van begeleiding om een goede balans te
creëren. Het Traject biedt naast socialisatie ook onderdelen als zelfvertrouwen en lichaamsbewustzijn. Leren hoe je met je eigen gedrag  invloed kunt hebben op het gedrag van je pup en hoe je dit kunt effectief kunt inzetten. 

Geef je puppy de beste start, 
je krijgt maar 1 kans!

Puppy Socialisatie Traject is geschikt voor alle puppy's.  
Een goede socialisatie is soms moeilijk te realiseren in het dagelijks leven of tijdens de standaard puppy les. 
Bij het Puppy Socialisatie Traject zoeken we een geschikte match voor jouw pup zodat deze een positieve leerervaring opdoet, wat bijdraagt aan de mentale en emotionele stabiliteit van je puppy. 


MDogs biedt maatwerk: een stabiele hond voor een positieve leerervaring.   

Wat houdt het Puppy Socialisatie Traject in? 

Theorie voor kennis en inzicht en praktijk om te oefenen en vaardigheden te ontwikkelen. Voorbereiden op de komst van de pup, je huis puppy-proof maken, beantwoorden van alle vragen. 
A
lles om je puppy te begeleiden tot een stabiele jonge hond. 


Wil jij ook een goede voorbereiding en de best mogelijke start voor je pup? 


Socialisatie sessies met stabiele honden welke zorgvuldig zijn uitgezocht op basis van o.a. ras, formaat, energie, leeftijdsfase. Je gaat oefenen met lichaamstaal en signalen herkennen en begrijpen, zodat je jouw pup de specifieke begeleiding kunt bieden die hij nodig heeft.
Spelenderwijs kennismaken met diverse toestellen en materialen met betrekking tot balans, coördinatie, lichaamsbewustzijn en ontwikkelen van de zintuigen. Dit alles draagt bij aan de opbouw van een mentaal, fysiek en emotioneel stabiele hond in de toekomst.*Totaal 5 socialisatie sessies op afspraak in het indoor Training Centre.
*Uitgebreide praktijkgerichte theorie volgens de laatste wetenschappelijke inzichten op hondengebied.
*Tussentijdse coaching van gedragstherapeut per email , WhatsApp of telefoon bij alle voorkomende vragen, zodat je meteen op de juiste weg verder kunt. Kosten Puppy Socialisatie Traject € 350,-.

 

Voor aanmelding Puppy Socialisatie Traject klik hier  info@mdogs.nl