MDOGS   
                                             Training Centre, Katwijk aan Zee. Tel. 06-50 66 80 56           

Teckels ONLY   

 

Teckels ONLY Cursus: praktijkgericht trainen in een groep met Teckels! 

 Een unieke cursus speciaal voor Teckels, met lessen in het indoor Training Centre gecombineerd met Freestyle les in het bos of op het strand!
Een fysieke en mentale uitdaging voor je Teckel. 
Je Teckel over verschillende obstakels en hindernissen sturen en met diverse materialen kennis laten maken. Het gedrag en lichaamstaal van je Teckel leren lezen en hoe je hier invloed op hebt. 
Lichaamsbewustzijn creëren bij je Teckel, rekening houdend met de lichaamsbouw. Zijn zelfvertrouwen vergroten voor een evenwichtige hond (fysiek, mentaal en emotioneel). 


Werken vanuit respect voor de hond, met rust, geduld en begrip voor het individu.
Ras specifieke issues behandelen en genieten van en met onze Teckels.
De Teckels mogen onder begeleiding crossen in de omheinde tuin.

Freestyle in het bos.   

 

Tijdens de Freestyle les krijg je te maken met de allerlei prikkels en afleiding buiten. Hoe kun je in deze context de aandacht van je hond krijgen en zijn gedrag positief beïnvloeden? Welke sturing en management is nodig in diverse situaties. 
In de lessen worden ras specifieke issues behandeld, l
os van de lijn werken, sociaal vaardig gedrag naar honden/ fietsers/joggers, zelfbeheersing, lichaamsbewustzijn, recall etc. 


De training wordt gegeven door een gediplomeerd gedragstherapeut voor honden met ruime kennis en ervaring m.b.t. gedrag, lichaamstaal en leerprincipes bij honden. De werkwijze is volgens de laatste wetenschappelijke inzichten op hondengebied.

Training data: zondag 9.30u
31 aug. 11.00u / 8, 22 sept  / 28 sept 11.00u / 6, 13, 20, 27 okt 

Kosten:
De cursus bestaat uit totaal 8 lessen € 130,-.
In een kleine groep (circa 6 Teckels), waardoor er extra persoonlijke aandacht en begeleiding mogelijk is.Voor aanmelding  Cursus Teckels ONLY  klik hier  info@mdogs.nl