MDOGS   
                                                 MDogs Training Centre, 1e Mientlaan 27 Katwijk           

Teckels ONLY   

 

Uniek: praktijkgericht trainen in een groep met Teckels! 

Teckels ONLY  is een unieke cursus speciaal voor Teckels. De lessen zijn in het indoor Training Centre gecombineerd met Freestyle les in het bos of op het strand!
Een fysieke en mentale uitdaging voor je Teckel. 

Je Teckel over verschillende obstakels en hindernissen sturen en met diverse materialen kennis laten maken. Je gaat het gedrag en lichaamstaal beter leren lezen en hoe je hier invloed op hebt. 
Meer lichaamsbewustzijn creëren bij je Teckel, rekening houden met zijn specifieke lichaamsbouw. Het zelfvertrouwen vergroten met het doel een evenwichtige hond (fysiek, mentaal en emotioneel). Alles veilig en vanuit respect voor de hond, werken met rust, geduld en begrip voor het individu.
Ras specifieke issues behandelen en genieten van en met onze Teckels.
De Teckels mogen onder begeleiding crossen in de omheinde tuin.

Freestyle in het bos.   

 

Tijdens de Freestyle les krijg je te maken met de allerlei prikkels en afleiding buiten. Hoe kun je in deze context de aandacht van je hond krijgen en zijn gedrag positief beïnvloeden? Welke sturing en management is nodig in diverse situaties. 
In de lessen worden ras specifieke issues behandeld, l
os van de lijn werken, sociaal vaardig gedrag naar honden/ fietsers/joggers, zelfbeheersing, lichaamsbewustzijn, recall etc. 


De training wordt gegeven door een gediplomeerd gedragstherapeut voor honden met ruime kennis en ervaring m.b.t. gedrag, lichaamstaal en leerprincipes bij honden. De werkwijze is volgens de laatste wetenschappelijke inzichten op hondengebied.

Training data: 
Zondag  9.15u 

Kosten:
De cursus bestaat uit totaal 8 lessen € 130,-.
In een kleine groep met 6 Teckels, waardoor er extra persoonlijke aandacht en begeleiding mogelijk is.Voor aanmelding  Cursus Teckels ONLY  klik hier  info@mdogs.nl