MDOGS   
                                             Wassenaar - Katwijk aan Zee - Tel. 06-50 66 80 56           

Teckels ONLY   

Uniek: trainen in een groep met Teckels! 

Teckels ONLY een unieke cursus speciaal voor Teckels.
De cursus is een combinatie van les in het indoor Training Centre gecombineerd met Freestyle les in het bos of op het strand.
Een fysieke en mentale uitdaging voor je Teckel. 
Je Teckel gecontroleerd over diverse obstakels en hindernissen sturen, omgang met prikkels, zijn gedrag en lichaamstaal leren lezen. Lichaamsbewustzijn en zelfbeheersing van je Teckel trainen en hiermee ook zijn zelfvertrouwen vergroten. Het doel is een stabiele hond op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. 


Freestyle in het bos.   

 

Tijdens de Freestyle lessen ga je trainen met de nodige prikkels en afleiding buiten. Hoe kun je in deze context de aandacht van je hond krijgen, zijn opwinding niet onnodig laten oplopen en zijn gedrag beïnvloeden? Leren zien wat nodig is aan specifieke sturing en management voor jouw Teckel in een bepaalde situatie. 
In de lessen worden ras specifieke issues geoefend, l
os van de lijn werken, sociaal vaardig gedrag naar honden/fietsers/joggers/paarden,  zelfbeheersing, lichaamsbewustzijn, recall etc. 


De training wordt gegeven door een gediplomeerd hondengedragstherapeut met ruime kennis en ervaring m.b.t. emotie, gedrag en lichaamstaal bij honden, in het bijzonder bij Teckels. Visie en werkwijze volgens de laatste wetenschappelijke inzichten op hondengebied, trainen vanuit het welzijn van de hond.

Training data: zondag 9.30u
22, 29 december  /  5, 12, 19 januari  / 16, 23, 29 februari
 
Kosten: De cursus bestaat uit totaal 8 lessen € 130,-.

In een kleine groep (circa 6 Teckels), waardoor er extra persoonlijke aandacht en begeleiding mogelijk is.Voor aanmelding  Cursus Teckels ONLY  klik hier  info@mdogs.nl