MDOGS   
                                                        Wassenaar - Tel. 06-50 66 80 56           

Teckels ONLY   

Uniek: trainen in een groep met Teckels! 

Teckels ONLY een unieke cursus speciaal voor Teckels.
De cursus is een combinatie van training in het indoor Training Centre, gecombineerd met Freestyle training buiten.
Een fysieke en mentale uitdaging voor je Teckel. 
Emoties, gedrag en lichaamstaal van je Teckel leren lezen, werken met motivatie, gebruik van diverse obstakels en hindernissen. Lichaamsbewustzijn en zelfbeheersing van je Teckel trainen en zijn zelfvertrouwen vergroten. Het doel is een stabiele hond op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

NB. Deze training is niet bedoeld voor puppy's of voor Teckels met uitvalgedrag of ander probleemgedrag.Freestyle training buiten   

 

Tijdens de Freestyle training werken we met de nodige prikkels en afleiding buiten. Hoe kun je in deze context de aandacht van je hond krijgen, zijn opwinding niet onnodig laten oplopen en zijn gedrag beïnvloeden? Leren zien wat nodig is aan sturing en management in bepaalde situaties. 
In de lessen worden ras specifieke issues behandeld, l
os van de lijn werken, sociaal vaardig gedrag naar honden/fietsers/joggers/paarden,  zelfbeheersing, lichaamsbewustzijn, recall etc. 


De training wordt gegeven door een gediplomeerd hondengedragstherapeut met ruime kennis en ervaring m.b.t. emotie, gedrag en lichaamstaal bij honden, in het bijzonder bij Teckels. Visie en werkwijze is volgens de laatste wetenschappelijke inzichten op hondengebied, trainen vanuit het welzijn van de hond.

Training data: zondag 9.30u 

Kosten: De cursus bestaat uit totaal 8 lessen € 130,-.

 


Voor aanmelding  Cursus Teckels ONLY  klik hier  info@mdogs.nl