MDOGS   
                                                 MDogs Training Centre, 1e Mientlaan 27 Katwijk           

Teckels ONLY   

 

Uniek: praktijkgericht trainen met Teckels! 

Teckels ONLY  is een unieke cursus speciaal voor Teckels. De basis leer je in het indoor Training Centre gecombineerd met een paar Freestyle lessen in het bos!
Een fysieke en mentale uitdaging voor je Teckel. 

Je Teckel over verschillende obstakels en hindernissen sturen en leren lezen van gedrag en lichaamstaal. 
Meer lichaamsbewustzijn creëren bij je Teckel en zijn zelfvertrouwen vergroten met het doel een evenwichtige hond (fysiek, mentaal en emotioneel). Alles veilig en vanuit respect voor de hond, werken met rust, geduld en begrip voor het individu.
Ras specifieke issues behandelen en vooral genieten van en met onze Teckels.
Afhankelijk van de samenstelling van de groep kunnen de Teckies ook onder begeleiding crossen in de omheinde tuin.

Freestyle in het bos.   

 

Tijdens de Freestyle les krijg je te maken met de nodige prikkels en afleiding buiten. Hoe kun je in deze context de aandacht van je hond krijgen en zijn gedrag positief beïnvloeden? Welke sturing en management is nodig in verschillende situaties. 

In de lessen worden ras specifieke issues behandeld, l
os van de lijn werken, sociaal vaardig gedrag naar honden/ fietsers/joggers, zelfbeheersing, lichaamsbewustzijn, recall etc. 


De training wordt gegeven door een gediplomeerd gedragstherapeut voor honden met ruime kennis en ervaring m.b.t. gedrag, lichaamstaal en leerprincipes bij honden. Werkwijze volgens de laatste wetenschappelijke inzichten op hondengebied.

Training data: 
Zondag  9.15u 
Maandag 19.00u

Kosten:
De cursus bestaat uit totaal 8 lessen € 130,-.
In een kleine groep met 6 Teckels, waardoor er extra persoonlijke aandacht en begeleiding mogelijk is.Voor aanmelding  Cursus Teckels ONLY  klik hier  info@mdogs.nl