MDOGS   
                                                        Wassenaar - Tel. 06-50 66 80 56           

VIDEO TRAINING OP AFSTAND 

Video Training

Video Training...? Het klinkt misschien gek voor iets wat zo praktisch is als hondentraining, maar het werkt verrassend goed want het is maatwerk training en in je eigen tijd uit te voeren!

Je leert met mijn begeleiding het gedrag van je hond op een makkelijke manier analyseren. Hierdoor wordt je steeds beter in het herkennen van de subtiele gedragssignalen. Je ontwikkelt vaardigheden en leert sneller in te spelen op het gedrag van je hond in moeilijke situaties. Je wordt meer zelfstandig in het trainen van je hond en kunt verder ontwikkelen.

Heb je diverse trainingen gedaan maar is het resultaat niet naar wens? Kun je geen geschikte hondenschool vinden in jouw buurt? Bij alle uitdagingen die je tegen komt met je hond (opvoeding, training, probleemgedrag) help ik je verder met behulp van Video training op afstand.  Als professional kijk ik, samen met jou, naar de specifieke situatie, naar het gedrag van je hond en jullie communicatie.  

Video training is een effectieve manier van training op afstand in je eigen omgeving; het maakt dus niet uit waar je woont!
De training is volledig afgestemd op jouw specifieke situatie en is flexibel uit te voeren waardoor deze vorm van training tijdwinst biedt en geld bespaart.

 

Voordelen Video training

Je leert veel van het analyseren van het gedrag van je hond en van jezelf door 1 op 1 coaching in een relaxte setting.

Video-analyse is heel duidelijk en nauwkeurig. Je kan beelden pauzeren en analyseren, zelf terugkijken zodat je de kleine signalen leert zien en goed interpreteren.

Door gebruik van video’s is lichaamstaal makkelijker te herkennen, je oefent en traint onder begeleiding zodat je het vervolgens ook in live interactie met je hond kunt herkennen en gebruiken.

* Tijdens de Video Training leg ik nieuwe (vervolg) oefeningen uit en krijg je huiswerk op.

* Woon je ver weg? Het maakt niet uit waar je woont! En of het nu pijpenstelen regent of 30 graden is, bij de Video Training zitten we comfortabel thuis en bespreken we de trainingsvideo. Je bent flexibel qua tijd en je kunt trainen en filmen wanneer het jou uitkomt. Video Training kan op alle tijdstippen: in de avond, weekend of juist ’s ochtends vroeg.

Geen reiskosten!


Kosten Video Training:

*Een losse afspraak € 55,- van drie kwartier.
*Een strippenkaart € 160,- voor 3 afspraken.
*Een strippenkaart € 315,- voor 6 afspraken.

Voor aanmelden Video Training  klik hier  info@mdogs.nl